Osallistuminen

Ilmoittautuminen ja kilpailutyön palautus

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen info@urutsoimaan.fi, viestiin otsikko ”Kansainvälinen Kaija Saariaho -urkusävellyskilpailu”.

Osallistumismaksu, riippumatta osallistuuko yhteen, kahteen tai kolmeen sarjaan, osallistujaa kohti on 50 euroa. Maksu pitää maksaa ennen kilpailuteoksen postittamista ja kuitti maksusta on toimitettava samassa yhteydessä kuin kilpailuteoskin.  Mikäli osallistumismaksu on maksamatta tai maksettu jälkikäteen, teos hylätään kilpailusta.

Kilpailukanslian osoite, johon kilpailuteokset postitetaan, on info@urutsoimaan.fi

Viestiin otsikko: ”Kansainvälinen Kaija Saariaho -urkusävellyskilpailu”.

Nimimerkillä varustetut valmiit partituurit / nimimerkillä varustettu valmis partituuri on lähetettävä Musiikkitalon säätiölle sähköisenä siten, että lähetys on postitettu viimeistään 29.10.2022 kello 16 mennessä.

Printattuja kilpailuehdotuksia ei käsitellä, ja myöhässä toimitetut partituurit hylätään kilpailusta. Kilpailijan on varmistettava, että teoksesta ei käy ilmi säveltäjä.

Kilpailuteos on syytä printata ja skannata, jotta tiedoston metatiedoissa ei näy tekijän nimi.

Sähköpostiviestin erillisessä liitteessä toimitetaan kuitti osallistumismaksusta sekä vapaamuotoinen ilmoittautumiskaavake, johon merkitään seuraavat tiedot: teoksen nimi, säveltäjän nimi, ikä, sukupuoli, postiosoite, puhelinnumero suuntanumeroineen, mahdollinen sähköpostiosoite, tieto kansallisuudesta sekä allekirjoitus, jolla säveltäjä sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä ja tuomariston ratkaisuja. Samalla säveltäjä vakuuttaa, että teosta tai sen osia ei ole esitetty aiemmin.

Materiaalin on oltava selkeästi kirjoitettu. Kilpailuorganisaatio varmistaa, että jury käsittelee teokset nimettöminä.

Ilmoit­tautu­minen ja kilpailu­työn palautus

Kilpailu avataan 27.3.2020.

Ilmoittautuminen päättyy 29.10.2022.

Tuomaristo valitsee 1.5.2023 mennessä kaksi konserttoa sinfonia­orkesterille ja uruille, kahdesta neljään teosta kamari­orkesterille ja uruille sekä kahdesta kuuteen soolo­urku­teosta jotka saavat kanta­esityksensä vuoden 2024 aikana.